Torkade växter, blommor och gräs syns ofta i inredningsstyling. Det börjar kanske bli för dyrt med alla lyxiga fredagsbuketter som bara blir mer och mer utsvävande. Mer hållbart med torkade växter som kan stå månad efter månad.

Men vi pratar inte om torkade eterneller av den romantiska stilen. Det är mer ruft och kraftigt direkt från åkerna eller sjökanten som i mitt fall. När jag åkte från Ön i morse passade jag på att plocka lite härliga vasstrån.

Här fick de stå i vardagsrummet

 

Härliga duniga vippor och tänk helt gratis.

 

Eller kanske de får stå här på pianot.

Och vass är ju gratis till skillnad från det populära Pampasgräset, och gratis är bra eller hur Anders?

 

 

Följ mig
Inreda med vass
Märkt på:    

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *