Jag skrev om att jag gärna skulle vilja ha en stringhylla i vardagsrummet se här. Men en annan ide är kanske att måla om den tråkiga ikeaskåpet istället och sätta på lite nya handtag. Men vilken färg skall jag välja.

Mossgrön

Nja den här var inte så lyckad

 

Ljusgrå

Inte vit iallafall

Njae

Nya handtag kanske

Olivgrönt snyggt

Blågrå

Mellangrå med grön bas

Mörkgrå

 

Jag har sagt det förr men jag är nog färgblind, har så svårt med färger. Men min favorit av ovanstående är nog den Olivgröna. Vad tycker ni? Nu skall jag packa träningsväskan inför fredagsträningen, tänk att det gått en vecka till. Och idag ansökte jag om visum till Indien för en jobbresa, vad spännande.

Skall jag måla skåpet kanske?
Märkt på:        

2 reaktion på “Skall jag måla skåpet kanske?

 • 2018-09-28 kl. 21:21
  Permalänk

  Olivgrönt lr mörkgrå tycker jag! Färgblind är du inte, du inreder fint, kram

  • 2018-09-29 kl. 11:03
   Permalänk

   Tack Ann Christine jag tyckte också om de färgerna 😉 Kram Åsa

Kommentarer är stängda.

Facebook
LinkedIn
Instagram