Ja det har ju varit ganska hektiskt på jobbet nu i snart 3 månader och det
börjar tära. Igår hade Anders en Stress Resiliant föreläsning för mig i köket med power point och allt. Man måste tänka efter ibland vad som är viktigt i livet…. Livet är ju inte bara jobb. Men idag då så började dagen i gymmet, 25 minuter crosstrainer, 15 minuter styrka och 10 minuter streching. Frukost på sportköket och sedan en väldigt effektiv dag på jobbet då jag fick gjort mer än jag någonsin vågat drömma om.

Ikväll blev det tända ljus och eld i öppna spisen. Vi åt taccos, Olas favoritmat, och tittade på några avsnitt ur den nya serien Bodyguard. Så himla bra och Robb Stark är ju så himla bra och snyyyygg. Engelsmännen är duktiga på att göra bra TV-serier det får man ge dem.

Imorgon skall vi gå på Teater, Den Stora Branden, med bästa kompisarna, det ser jag fram emot.

Och så skall jag hämta symaskinen på Strömskär för mitt lilla DIY projekt, vi skall ta upp båten,
och det skall snöa så det blir nog skönt, brrrrr.

Följ mig
En fredag när den är som bäst
Taggar:             

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *