Jag avslutar alltid dagen i TV-hörnan med att skriva ett blogg-inlägg och se TV-nyheterna. Jag trivs så bra här på vår härliga övervåning.

Man blir alltid så glad på väg upp när man ser tavlan på canvas med Anders ,Ola och Hanna som hoppar ner för en snödriva en påsk för några år sedan. Inget slår en blå himmel mot den vitaste snön.

Och det först man ser när man kommer upp för trappan är vårt härliga sovrum som jag fixade till förra vintern se här.
Jag gillar fortfarande färgerna i sovrummet.

Så den mysiga TV-hörnan som faktiskt var på första sidan i Härligt Hemma se här.

Jag funderad länge på hur jag skulle få till vår lilla hörna men det var tack vare Anders som jag fick till det till slut. Det bruka vara så , Anders är den som tar tag i projekten så att de blir gjorda, se här.

 

Idag blev det lunchträning med kollegerna, det är så härligt att ta tiden att träna fast det är kaotiskt och pressat på jobbet. Jag tror att det är viktigt att ta sig tid att träna jag får så mycket energi av träningen och blir en positivare människa.

Följ mig
Vår mysiga övervåning
Taggar:             

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *