Jag gillar att gå på lägenhetsvisning på nätet, idag hittade jag den här lilla pärlan i Malmö. En 2:a med inredd vind spiraltrappa och takfönster jättemysigt.
Härliga fönster med originalhandtag och gamla ljusbrytare och kontakter.

Härliga textilier i blått och rostbrunt.

Köket med originalluckor och handtag samt en rostfri diskbänk.

Lägenheten ligger i området Sankt Knut som har fått ett uppsving på senare år. Ett område som tidigare var ganska lantligt och stillsamt har utvecklats till en mer intellektuell och hipp miljö. Här växer det fram trendiga krogar, vinbarer och caféer i varje hörn, men ändå är de vackra husen helt orörda och står med vackra fasader kring de fina gatorna. Sankt Knuts torg ligger mitt i området och anlades redan i början på 1900-talet. Stor vikt lades vid innergårdarna, som mer påminner om trädgårdar, flera av dem med bersåer, fruktträd och odlingar. Ett område som bara växer i popularitet!

Och ett ljusblått smegkylskåp så klart.

Morgonljuset letar sig in på ovanvåningen och sprider sig över det fina brädgolvet, de ljusa väggarna och det öppna bjälklaget – ett härligt sätt att vakna på! Nedför spiraltrappan nås nedanvåningen och här är återigen det fantastiska ljusinsläppet påtagligt, tack vare genomgående läge mellan kök och vardagsrum.


Så här skulle jag kunna bo. Den fina lägenheten finns på mäklarfirman Bo-Laget.
Bo-laget har en fin liten inredningsbutik med tillhörande blogg.

Idag fick vi beordrad övertid på jobbet och övertiden sträcker sig in i helgen, jättekul, men det kommer inte hindra mig från att träna imorgon bitti så det så…. Och som inte det var nog så skall de säga upp 1300 personer på jobbet…. Ja ingen toppendag idag som ni hör.
Men ett liten blogginlägg hann jag med ialla fall, för mig är det avkoppling att skriva blogginlägg. Det hjälper mig att stressa ner. Nu skall jag krypa till kojs, natti, natti.

Att gå på lägenhetsvisning
Märkt på:        
RSS
Follow by Email
Facebook
Instagram