Lyxigaste känslan att komma hem till ett nystädat hem. Att Anders dessutom hade bäddat rent i alla sängar gör inte saken sämre.
Det blev en sväng till jobbet idag också men nu börjar vi få ihop det så kanske jag får ledigt imorgon.

Jag hann knipsa några bilder på vårt nystädade casa, Hannas studio i gryningsljus.

November är stilla på något sätt, naturen förbereder sig för vintern och allt saktar in och blir lite långsammare, en ganska härlig känsla tycker jag. Man kan inte se att jag krattade gräsmattan förra helgen, jag får göra ett ryck imorgon. Resultatet av en av krukorna jag fixade förra helgen.

 

Tänk att jag är ledig i 10 dagar det skall bli så himla skönt. Jag har jobbat så hårt sedan 30 juli, se här,
3,5 månad utan en ledig dag, så nu känner jag att jag är värd lite semester. Och tänk när man kommer hem är det mindre än två veckor kvar till advent, då man kan börja julpyssla mys….
Men först hoppas jag på några sköna dagar med sol och bad, idag plockade jag fram min stora resväska som jag tänker proppa full med sommarkläder, har jag berättat att jag är urdålig på att packa? Ofta kommer jag hem utan att ha använt hälften av sakerna jag packat, Anders däremot är en riktig proffspackare. Han packar alltid exakt så mycket han behöver, jag borde lära mig av honom.
Imorgon har jag lovat kidsen att köra dem till Örebro. Jag ropade in en teakbyrå till Hanna som vi skall ta med och se om den får plats i hennes lilla lägenhet, det blir spännande. Jag lovar att fota lite från hennes lägenhet om det inte blir för mörkt. Nu skall här sovas klockan är över midnatt och det är en dag i möra oxå….

Nystädat och nybäddat
Märkt på:        
Facebook
LinkedIn
Instagram