Ett stort grattis till alla fantastiska pappor och ett särskilt grattis till två pappor som står mig lite närmare. Min egen pappa Dick grattis hoppas att du hade en härlig dag tillsammans med lillebror med familj. Här en härlig bild på dig, Ola och Hanna när ni var och hälsade på oss i Pittsburgh sommaren 2000.

Och så en annan favorit bland papporna, Anders grattis vi älskar dig.
Här en favoritbild från i våras när vi bjöd kidsen på söndagsmiddag i Örebro.

Idag har vi hunnit med en hel del, först en långfrukost med Anders bror, hans fru Jette och Jettes son Tobias som hälsade på efter en långhelg i Stockholm. Sedan en tur ner till stan för att visa upp de bästa vinklarna av Västerås, Sveriges näst fulaste stad ;-). Jag tror att vi lyckades rätt bra, först en tur runt domkyrkan och de gamla husen på kyrkbacken, sedan förbi biblioteket, in en tur på Igor. Anders köpte en snygg jacka från Canada Snow, jag köpte en fotkräm och Jon Olav köpte en fin kruka som inflyttningspresent till Hannas lägenhet. Sedan gick vi köpmannagatan ner till Stora Gatan förbi VLT huset utmed Svartån. Detta var en bra turistrunda. Sedan skjutsade jag Ola och Hanna till Örebro och åt goda hamburgare på Joel Kinnamans nyöppnade restaurang Lily’s Burger. Jättegoda hamburgare men sötpotatisfrittsen var underkända tyvärr :-(. Men inredningen gav verkligen en härlig energikick i den mulna novembersöndagen.

Man kan ju inte bli annat än glad, som att stiga in i en serietidning.

 

Hjälpte Hanna att lyfta in teakbyrån som jag köpt och var tvungen att fota lite. Hanna har så mysigt i lägenheten.

Byrån passade bra med inflyttningspresenten (krukan) ovanpå. Saknar bara lite mysbelysning på byrån.

 

 

Jag kommer själv ihåg hur kul det var att möblera sin första lägenhet, fast min var bara 22 kvadrat, en toa med kök kallade jag den.
Nu skall det bli lite fotbehandling med nya salvan.

Grattis alla pappor på Farsdag
Märkt på:        
Facebook
LinkedIn
Instagram