Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Sportamore

Årets vinterjacka är en Fjällrävens av modell Kiruna i den härliga färgen Garnet.

Och om någon känner igen den så var denna jacka även förra årets vinterjacka så den är inne på sin andra säsong. Jag gillar verkligen parkasmodellen när jackan går ner en bra bit nedanför rumpan. Jackan är inte jättetjock och det gör att den är väldigt användbar dagar som denna med några plusgrader och duggregn, när det blir minusgrader tar jag på mig min dunväst under. Här finns en liknande jacka.

Skorna är Curlingkängor från Canada Snow, Quebeck Gold Zip, och är faktiskt inne på sin tredje säsong. Supersköna skor som jag använder mycket vid kallare dagar.
Läs mer om mina vinterskor här.

Annars har Fjällräven en dunparka som jag är lite sugen på att klicka hem. Snygg va?

Eller skall kanske välja denna i Grönt?

Kanske detta får bli årets julklapp från mig till mig?

Årets vinterjacka
Märkt på:            
Facebook
LinkedIn
Instagram