I år har vi två nykomlingar till adventspyntet en julstjärna och en adventsstake.

Adventsstaken passar perfekt i vårt retrohem, Villa Ormberget och jag är glad att man kan återanvända saker genom att handla på loppis. Det kallas en cirkulär ekonomi när man återvinner och återanvänder och det är bra för klimatet. Årets julklapp är ju ett återvunnet plagg och det pekar ju i rätt riktning för ett hållbarare samhälle.
Idag tände vi första ljuset till frukost så härligt att gå in i advent tycker jag.
Och ljusstaken köpte jag på IKEA när jag flyttade hemmifrån så den har hängt med ett tag. I år fyllde jag den med granris. Förr om åren har det varit allt från mossa, nötter, glitter och jag vet inte allt.

I vardagsrummet har jag tre stjärnor på rad, alla lampor funkade och det var smidigt att hänga upp dem då jag gjorde specialkontakter till dem förra året se här.

Och vad har stått på min att göra-lista den här helgen? Jobba, adventspynta, gå på en julmarknad och göra senap, ja det var allt. I eftermiddag skall vi gå en sväng på Vallby Julmarknad i det tråkiga vädret. Jag såg på en reklamfilm om några som köpte en snökanon till jul, det kanske vore något, ha,ha,ha.

Följ mig
Advent på Villa Ormberget
Märkt på:            

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *