Från jul till nyår på 7 dagar börjar med
Dag 1, Juldagen: Plocka bort tomtar och liknande juliga attiraljer. Stuva ned i lådan inför nästa säsong. Just den där biten med att stuva undan brukar jag med varm hand överlåta åt min man som är en expert.
Dag 2, Annandagen : Låt det glittra och plocka fram allt som glittrar. I år tänkte jag glittra i guld och mässing. Min nyårsdukning 2014  året kan ni se här. Då glittrade det mer i silver. I år blir det lite såhär….

Dag 3: Förbered galablåsan, jag kommer att ha min prickiga trasa som jag köpte i våras. Till den lite rött läppstift, klackar och ett fint halsband så är man redo för nyår, häpp.
Dag4: Byt ut hyazinter och utblommade julrosor mot lite vitt och fräscht som ranukler, tulpaner och rosor.
Dag5: Köp hem Champagne och till nyår kan man gott unna sig lite äkta champagne, varför inte en flaska Veuve Clicqout.
Jag har alltid velat göra ett champagnetorn, kanske blir det av ett annat år…

 

Dag6: Förbered maten så att du kan slappna av och njuta till 100% av nyårsaftonen. Idag gjorde jag klar efterrätten, Toblerone och Björnbärsparfait. Imorgon förbereder jag hummersoppan som vi skall ha till förrätt och varmrätten som består av torskrygg, betor och potatispure på mandelpotatis. Det blir vitt vin rakt igenom med en Tokajev till efterrätt. Spännande….
Dag 7: Gör om gottebordet till ett nyårsbord med förslagsvis en ishink fylld med drickbart, en bricka; varför inte servera välkomstsnittarna på en spegel, det blir extra glamouröst.

Ja så gör jag och det funkar bra.

Bilderna är från House to home, samt Liagriffith.com

 

Från jul till nyår på 7 dagar
Märkt på:        
Facebook
LinkedIn
Instagram