I år fick jag mycket mjuka julklappar, min önskelista finns här.

Härlig filt från föräldrarna, pläden är av märket Höie och finns  här.

Det är ju lite kallt och dragit i vårt retro hus så då är det härligt att svepa in sig i en skön ullfilt.
Tråkigt med tenta precis efter jul, när man pluggar är man aldrig riktigt ledig.

Jag börjar känna att jag vill plocka undan julpyntet men det får hänga med över nyår också men sedan åker det ut.
I år har vi inte så mycket pynt heller för den delen men granen skall bli skönt att bli av med.

Och så fick jag min jacka från Fjällräven, Snowflake parka, och den satt som en smäck och är så himla skön. Den är smidig väger nästan ingenting  man kan ha en T-shirt under utan att frysa, denna kommer jag att använda mycket.

Jackan finns att köpa här.

Jag valde grön för att det känns Fjällräven style.
Förra årets köpte jag en Fjällräven jacka men den är lite för kall när det går under -10 grader så detta får bli vinter, vinter jackan.

Man skulle kunna tro att jag är sponsrad av Fjällräven, det skulle jag gärna vilja men tyvärr så är det inte fallet.
Kängorna på bilden är från Canada Snow och har hängt med ett par säsonger, se här.

Nu skall jag knåpa ihop en lista för maten som skall inhandlas till nyårsmiddagen. Nyårsmenyn i år kommer att bli Hummersoppa, Torskrygg med betor och potatispure samt en Toblerone- och Björnbärsparfait till dessert. Mycket som går att förbereda och det tycker vi ju om. Och så skall jag hämta ut lite lugnande på apoteket till Molly. Molly är ju livrädd för raketerna och hon har redan visat tecken på det när de prövskjuter inför nyår, stackars Molly….

Följ mig
Att njuta av sina mjuka klappar
Märkt på:        

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *