Idag fyller jag år. Ibland firar vi min födelsedag på nyårsnatten men i år bestämde vi att vi skulle fira mig på nyårsdagskvällen.
Så nu sitter jag och bloggar framför öppna spisen där det sprakar så hemtrevligt.
Nyårsafton gick av stapeln lugnt och sansat, Ungdomarna firade på sitt håll och vi “gamlingar” firade lite lugnare med Anders mamma, oncle och tante.
Molly fick lugnande så hon klarade sig ovanligt bra, hon är ju så rädd för smällare, stackare. Nu ligger hon helt utslagen här bredvid mig i soffan och det börjar dofta gott från från köket.
Det ligger en stor hög med presenter i köket, spännande, spännande.
Nu känns det som om vi vi har gjort jul och nyår så ordentligt att det skall bli skönt att komma in i vardagen igen fasta rutiner, gröt på morgonen och träningsrutinerna. Imorgon börjar jag jobba igen och det blir skönt faktiskt.

Igår tog jag bara ett kort med mobilen, nyårsbordet är en kopia av julbordet men jag bytte ut det röda med gula tulpaner och guldiga guldkulor.
Nu blir det snart födelsemiddag med nyårsdukning men sedan kommer jag att skala bort allt det blir skönt.

Imorgon åker ungdomarna tillbaka till sitt och allt återgår till det normala. Det är så skönt att ha dem här hemma och få rå om dem. Vi har haft det så mysigt här med god mat, spelat spel sett på serier umgåtts med både mor- och farföräldrar. Vi bor ju långt ifrån våra föräldrar så vi ses inte så ofta därför är det extra kul att kunna umgås med tre generationer under högtider som jul och nyår.
Molly älskar att ha alla samlade runt sig så jag tror att hon också njutit lite extra den här julen.
Nu börjar maten bli klar så jag vill avsluta med att önska Er alla
GOD FORTSÄTTNING OCH GOTT NYTT ÅR

När man fyller år på nyår
Märkt på:        

2 reaktion på “När man fyller år på nyår

 • 2019-01-01 kl. 22:43
  Permalänk

  Gött nytt år till dig samt Grattis på din födelsedag!

  • 2019-01-02 kl. 06:57
   Permalänk

   Tack Anki och god fortsättning till dig ♥️

Kommentarer är stängda.

Facebook
LinkedIn
Instagram