Aktivt Uteliv i Västerås är bästa stället när du vill hyra bra utrustning till, alpint, längdåkning, långfärdsskridskor eller kajaking. Jag köpte ju en kajak för 3 år sedan från trevlige Per Fredin som äger Aktivt Uteliv som ligger på Björnön i Västerås. Var skall sleven vara om inte i grytan. Ett par långfärdsskridskor blev det för två år sedan först hyrde jag sedan köpte jag ut. Detsamma kommer jag att göra med skidorna, jag hyr dem till efter påsk. Om jag vill under den tiden kan jag byta skida och eller pjäxa om jag inte trivs med dem. Just nu var det halva priset på hyra så jag betalar 1000 kronor för 8 veckor. Om jag sedan vill köpa ut paketet så får jag punga ut med 1000 kronor till. Om man skulle köpa längdskidor och pjäxor nya från butik skulle det gå på 3500+1500=5000 pix men jag får allt för 2000 och då har jag också fått fördelen att prova på och byta om det inte passar perfekt, bra deal eller hur.

Madshus Red Line

Och nu längtar vi till vårt fina fjällhus Tyribu, döpt efter Anders mormors hemstad Töreboda, imorgon är vi där. Det är så mysigt att ha ett namn på hus eller hur. Jag har länge funderat på ett namn på våra sommarhus men har inte kommit på något som inte låter för pretentiöst. Jag har tänkt på Ekebu eller Ekebo för att huset ligger nästan under en stor ek, ja vi får smaka på det namnet ett tag.

Bästa servicen
Märkt på:                        
Facebook
LinkedIn
Instagram