Oj vad jag längtar att kicka igång stugsäsongen på vår älskade ö. Nästa vecka skall jag ladda båtbatteriet och lämna till marinan så att de kan montera på motorn på båten. Planen är att sätta i båten sista helgen i mars om vädret ser hyfsat ut. Under våren brukar vi alltid ha något större projekt ute vid sommarhuset, förra året bytte vi innertaket se här.
2018 bytte Anders ut sovrumsfönstren och jag byggde ett trädäck se här och här.
Och man vet ju inte vad som hänt med huset under vintern, har det börjat läcka in genom taket, har någon kran fryst sönder, har något fönster gått sönder, etc som man måste lägga krutet på först. Men om husen mår bra efter vintern så vill jag göra något med öppna spisen. Helst vill jag riva spisen och ersätta den med en fin kamin som den här kanske. Jag kommer att ta kontakt med en kaminexpert och se hur man kan göra ett sådant projekt. Ett billigare alternativ är att måla om öppna spisen.

Funderar på att fånga upp någon av de blåa nyanserna av kaklet framför öppna spisen, typ någon blågrå färg. Eller så blir det någon grå nyans, jag funderar ju också att måla om det vita golvet till grått. Vitt golv är inte optimalt A.L.L.T syns på ett vitt golv, oväntat va?

Följ mig
Börja planera projekt i sommarhuset
Märkt på:            

3 reaktion på “Börja planera projekt i sommarhuset

 • 2020-03-17 kl. 14:00
  Permalänk

  Men ååå… va härligt att ha lite sommarprojekt att se fram emot… i alla fall om man har ett sommarhus på en ö…;)
  Vi har bara sånt där dötråkigt som att fortsätta måla om huset….pust…;)

  Det är SÅ mysigt i er stuga så jag förstår att ni längtar dit!
  Kram Katarina

  Svar
  • 2020-03-18 kl. 08:23
   Permalänk

   Jag håller med öppen spis är supermysigt.

   Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *