Startade dagen som jag brukar på vardagar, en morgonpromenad, men idag fick vi sällskap av grannens Collie Aramis. Aramis är en energisk herre på 10 månader och Molly tyckte inte alls om honom, men det förstod han med en gång så han gick några meter bakom hela tiden. Men ibland kunde han inte hålla sig utan svepte förbi i världens fart, alltså vilken vacker hund men stor, Molly är i en mer behändig storlek. Men Molly gjorde allt hon kunde för att visa att han inte var önskvärd, visade tänderna, skällde på honom, låtsades att han inte fanns men inget hjälpte han följde med hela promenaden.

Jobbar fram till lunch då jag intog min lunch här, på en kudde på förstutrappan i den varma vårsolen. Ja där ligger flaggstången som är avkortad, Anders sågade bort den ruttna biten, nu skall den oljas och målas innan den åker upp igen., återanvändning är bra.

Efter jobbet jobbade jag 2 timmar med att gräva upp gamla igenvuxna rabatter, ganska tungt jobb. Jag hade tänkt gräva upp två pioner som är helt igenvuxna med andra buskar men det gick väl sådär, en kanske kan klara sig men den andra demolerade jag helt. Jag köper en ny pion i höst, bästa tiden att plantera pioner är i september.
Efter grävningen fixar jag lite inför påsk som vi skall fira här ute. Bäddade Hannas säng.

Pyntade påskriset.

Övade på påskdukningen, kanske så här.

Är trött i kroppen, igår tvättade jag fönstren och körde ett dubbelt Strömskärspass och idag grävde jag i 2 timmar, skönt att få jobba med kroppen, det gillar jag. Och faktiskt är det skönt med träningsvärk. Nu skall jag jobba en dag till sedan är jag påskledig, hoppas att vädret blir OK så man kan vara ute mycket och fixa i trädgården. På Yr ser det OK ut på långfredagen lite sol och 8 grader, det får duga.

En vårig måndag
Märkt på:            

En reaktion på “En vårig måndag

  • 2020-04-06 kl. 21:37
    Permalänk

    Ohh så härligt det ser ut, så somriga bilderna är

Kommentarer är stängda.

Facebook
LinkedIn
Instagram