Steve Maddens Antonia har jag suktat efter några år nu och äntligen hittade jag dem på rea och då slog jag till med en gång. Jag är ju förtjust i chunky sneakers och har ju haft mina KMB sneakers sedan 2018, se här, så nu var det dag för ett par nya. Och den här gången ville jag inte ha ett par helt vita så det blev ett par som går i lite beige toner.

Och immiterat ormskinn, det hade jag inte trott om mig själv….

Vi firade en stilla Valborg här hemma i år utan eld och stämsång, saknade det faktiskt. Vi brukar ju fira på Djäkneberget där de har bästa firandet med fin sång , mycket folk och en härlig brasa, men det får bli nästa år.

Idag fick jag sålt resten av mina cementstenar, jag sålde 70 stycken förra helgen och idag fick jag sålt resten. Det är vinn, vinn, vinn, man blir av med dem utan att behöva hyra släp och slänga på återbruket, man får betalt och det är bra återbruk (cirkulär ekonomi). Anders kämpar på med terrassen han har hyrt en plattvibrator och en stensåg så nu skall väll ramen bli helt klar i helgen och gruset skall plattas till med vibratorn. Efter det skall det på sättsand och sedan skall skifferpusslet på plats. Det tar nog minst 3 helger till innan vi börjar se slutet. Jag måste ta lite bilder och visa hur det ser ut så här långt.
Så var jag förbi plantagen och köpte lite gräsgödsel och dressjord som jag skall sprida på när det har slutat att regna. Köpte lite gödsel till sommarhuset också så det blir nog en tur dit imorgon. Jag gissar att gräset behöver klippas där ute så vi får se om vi får igång gräsklipparen, jag har lovat mig själv att när den går sönder så skall jag investera i en robottgräsklippare, så håll tummarna…..

Ännu ett par sneakers
Märkt på:            
Facebook
LinkedIn
Instagram