Vilken fin Kristihimmelfärd vi fick, jag har tillbringat hela dagen utomhus från frukost på bryggan till dessert med en brasa i eldfatet med bästa familjen. Nu bränner det på kinderna och det är så många saker som hänt idag. Anders pusslade klart sitt skifferpussel. Nu skall vissa platter sänkas lite för att få en jämn yta sedan skall det fogas med sand.

Och så blev det en premiärtur med Kajaken, Strömskär runt plus Tallskär.

Syrenerna börjar spricka ut så jag plockade in några.
Och så kom resten av familjen och jag började fixa med middagen och Anders och Sture fixade till flagstången som åkte upp i ett huj. Rätt som det var stod den bara där . Så skönt att äntligen ha fått upp den, vit och fin är den också, det kan jag ta på mig som har målat två lager.
Middagen blev sill och nubbe med rabarberpaj och vaniljgrädde till efterrätt. Efterrätten åt vi på bryggdäck med tänt eldfat, premiär för både bryggdäck och eldfat. Vilken härlig och innehållsrik dag det här blev och imorgon klockan 10 blir det ny paddeltur med Kajak-kompisarna, kanske Tidö Runt, det gäller att hålla sig nära land när det bara är 11 grader i vattnet.

Följ mig
Vilken härlig dag
Märkt på:            

En reaktion på “Vilken härlig dag

  • 2020-05-21 kl. 21:42
    Permalänk

    Så härligt det varit idag och så fint med stenplattorna

Kommentarer är stängda.