Work From Home börjar man ju bli lite proffs på. Meeeen jag saknar mina jobbarkompisar något kopiöst…..

Det pratas mycket om att man tappar stilen helt när man jobbar hemifrån men jag försöker faktiskt att tänka på att köra samma rutiner när jag jobbar hemifrån som vanligt. Jag går upp fixar till mig, kanske har jag lite mindre make up, men jag brukar klä mig i mina vanliga jobbarkläder inte joggingbyxor eller morgonrock. Sedan går jag en tur med Molly och så äter jag frukost. Sedan jobbar jag från 7.30 till lunch 11.30 med en fika vid 9.30, om det är fint väder så dricker jag kaffe utomhus. Under Lunchen går jag en promenad med Molly och äter en lätt lunch, idag 2 smörgåsar på tunnbröd med brieost och gravad lax och ett äpple till efterrätt och så kaffe såklart. det går faktiskt mer kaffe när man jobbar hemma.
Och så kör jag eftermiddagspasset 12.15-16.30 med en fika vid 14.30, också utomhus vid fint väder. Igår var jag ute och gick en PW men efter det jobbade jag ett pass till 20.30, bra att fylla på flexkontot jag ligger verkligen back där.

När jag fikar ute sitter jag på mitt trädäck som jag byggde för 2 år sedan se här och planerade här.

Nu på våren kan det dra lite kallt nere vid bryggdäcket så då är det varmare här uppe på mitt trädäck. Rottingstolarna har jag ropat in på auktion och de står bara ute på fina dagar. Annars står de i Andersstugan.

Här syns min lavendelhäck som inte hunnit bli så högt än men det kommer nog.

Förra sommaren såg det ut så här.

Nu skall det bli skönt med 4 lediga dagar och kanske får vi upp flaggstången och lite bryggkörning skulle också vara bra om vi hann med. Men förutom det är det inte så mycket planerat, jo Anders skall försöka bli klart med sitt pussel, det har hängt över honom lite tror jag.

Följ mig
WFH
Märkt på:                

3 reaktion på “WFH

 • 2020-05-20 kl. 18:50
  Permalänk

  Fina bilder! Som i “Allt i hemmet” eller “Sköna Hem” ungefär…
  Trevlig långhelg!

  Svar
  • 2020-05-21 kl. 10:58
   Permalänk

   Tack Annika vilken fin komplimang ❤️. Mvh Åsa

   Svar
 • 2020-05-21 kl. 11:54
  Permalänk

  Så fint och som du säger man måste försöka hålla glöden uppe i alla fall

  Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *