Tack, tack, tack Anders, Ola, och Hanna för att ni gjorde morsdag och faktiskt hela helgen till några verkligen toppendagar. Igår grillade vi oxfile och rostad färskpotatis med godaste örtsåsen som jag gjorde på creme fraiche, persila, gräslök och ramslök. Till efterrätt blev det paj på grannarnas rabarber plus svenska jordgubbar med vaniljsås. Sedan kom Hannas kompis Evana och vi spelade vi monopol och hur kul var inte det, vi blev nästa lite ovänner. Men det är kul när alla går in för det, Anders vann nu kallar vi honom den okänslige kapitalisten, ha, ha, ha…
Imorse fick jag världens godaste frukost, amerikanska pannkakorna med sirap och färska jordgubbar och fina presenter.
Anders hade plockat blommorna.

Sedan blev det några sköna timmar med solning på bryggdäck, Hanna och Anders badade.

Väl hemma inredde vi Anders fina terrass, under veckan skall vi köpa in lite mer gröna växter, kanske åker några av de större växterna ut på terrassen, monsteror och yuccapalmen.

Och som toppen över i:t så lagade Hanna sin goda sushi som vi åt på vår fina terrass. Ellika en vän till Hanna kom förbi och gjorde oss sällskap.
Sushitillverkning.

Tack än en gång bästa familjen den här morsdagen går rakt upp på till tops över alla morsdagar, så himla härlig familj jag har.

Tack till min härliga familj
Märkt på:                        
Facebook
LinkedIn
Instagram