Om ni bara skall åka till en av loppistippsen på min loppislista, så rekommenderar jag varmt Silvergruvans antik i Sala som ligger precis vid silvergruvan. Där kunde man verkligen gå i flera timmar och rum efter rum öppnade upp sig med både retro, antikt och allmoge. Ett av de bästa loppisarna jag besökt.

Idag var jag ute efter glas till min Ittala serie Ultima Thule och en vas till sommarhuset, det blev en vas.

En keramikkruka, helt perfekt till sommarhuset med en sommarbukett av prästkragar, klöver, lupiner och älggräs.
Efter utflykten till Sala hyrde Anders en släpkärra och rensade upp rester från projektet med terrassen som han körde till återbruket. Jag passade på att måla mitt lilla projekt som jag började på igår, läs mer här om projektet. Och så passade vi på att köra ut soffan som jag ropade in på auktion i vintras till sommarhuset, det var skönt att få ut soffan det har hängt över oss en stund. Nu får jag tillbaka min lilla bibliotekshörna i vardagsrummet. Jag skulle vilja ha en fåtölj till förutom min Pernilla fåtölj i bibliotekshörnan kanske en sådan här. En buteljgrön Ägget….

Loppistripp till Sala Silvergruvans Antik
Märkt på:                    
Facebook
LinkedIn
Instagram