Nu när alla gröna växter har fått flytta in från terrassen så känns vardagsrummet mycket mer ombonat. Gröna växter är bra för inneklimatet har jag hört. Eftersom jag inte har så gröna fingrar så får jag göra en liten uppdatering på växtsidan under hösten, än så länge har det bara blivit två små Svärmors tunga som har fått plats på övervåningen. Men jag har lust på något mer kanske en Zebrasköld eller en ormbunke.

Min monstera som jag planterade om häromdagen ser ut att trivas
bra. Jag köpte en liten ställning till den på Plantagen som gör att växten kommer upp lite högre.

Elefantöra är en lättskött och söt växt som jag har några stycken av.
Kruka från Bloomingville se här.

Härborta vid soffan har jag också en elefantöra i kruka från Plantagen.

Det är inte bara växterna som är gröna, mina IKEA stolar, inropade på Bukowskis Internet Auktion och omklädda av mig, har också en härlig grön färg.

Men nu har jag gjort mina 8 timmar, lite drygt, på jobbet så nu är det dags för en promenad med Molly, den tredje för idag. Sedan blir det styrketräning med en skön podd som sällskap, idag tror jag skall lyssna på ett avsnitt ur Framgångspodden med Alexander Pärleros han brukar ha bra och intressanta gäster.

Imorgon skall jag fira in fredagen i sommarhuset, Anders skulle träffa några kollegor så jag blir ändå själv hemma. Det blir sista övernattningen för i år sedan bommar vi igen. Vi har en grej vi skall göra med grannarna på lördag vi solbryggan men sedan är vi klara tror jag, stänga av vattnet och ta upp båten blir det sista.

Hanna kommer kanske hem i helgen då kan vi gå ut och äta med hela familjen det var längesedan, jag skall försöka boka bord ASAP, min favoritrestaurang är K9 skall kolla om det finns något ledigt där.

Följ mig
Grönt i vardagsrummet
Märkt på:                

En reaktion på “Grönt i vardagsrummet

  • 2020-10-15 kl. 21:22
    Permalänk

    Grönt är skönt :)!
    Mvh Annika

Kommentarer är stängda.