Jag klickade ju hem en vadderad träningsjacka från Adidas förra veckan och idag hade jag den på min PW. 6 km blev det idag och jag älskar verkligen mina PW:s, känner mig så pigg när jag kommer tillbaka från mina turer. Först går jag en tur med Molly och sedan tar jag en längre runda, Molly skall alltid stanna och nosa överallt men jag vill hålla lite högre tempo därför vill jag gå utan henne. Idag blev det ett tempo på 10,24 minuter per kilometer. Nästa investering blir ett par nya löparskor och jag har bestämt mig för ett par Hoka.

Träningsjacka Adidas Varilite Hybrid
Löpsko Hoka Bondi 6
Träningstights Under Armour
Sportbh Nike
Träningströja Under Armour
Reflexväst Glow Sport Vest
Adidas Tote träningsväska
Bästa löparklockan 2020 Garmin Fenix 6 Pro Solar Titanium
Pannband från Craft

Hanna har träningskläder från Under Armour och det är ett märke jag fått upp ögonen för, de har mycket snygga träningskläder. Nu skall jag softa lite med HBO och serien Fargo. Fargo handlar om verkliga händelser i Minnesota under 1970 talet. Jag gillar särskilt dialekten som de har i Minnesota, när de säger ja så låter det precis som ett svenskt ja, lite kul faktiskt.

Kitta sig för vinterträningen
Märkt på:                        
Facebook
LinkedIn
Instagram