Hanna snodde mitt nya objektiv så fort hon kom hem idag och jag tror det fick godkänt. Jag tog lite bilder när hela familjen förberedde fredagstacosen, så skönt att kunna fotografera även när det är mörkt ute, körde ISO 800 i och för sig men ändå.

Gamla tanten fick vara med på bild idag.

Vilken dag det var idag 17 grader som mest och en härlig golden hour på eftermiddagen, tror inte jag upplevt något liknande i November ever…

Så här såg himlen ut från Ormberget i eftermiddags.

Hela familjen på fredagstacos, så mysigt….

Nu blir det Idol, så många duktiga deltagare i år men jag håller nog på Caspar, han är duktig och unik.
Fast det är varmt ute kan jag inte låta bli att tända i öppna spisen och tända lite levande ljus. Imorgon skall vi ta upp båten och så vill Hanna köra en fotosession med hela familjen på Ängsö, vi får se vad vi hinner med helt enkelt.

Paparazzi
Märkt på:                        
Facebook
LinkedIn
Instagram