Det har hängt över mig lite, både krattning av gräsmattan och upptagning av båten, under några veckor men nu är båten uppe och gräsmattan krattad och det känns väldigt bra. Båtupptagningen gick otroligt bra i år, förra året hade vi ju lite strul med ett däck som vrängdes av och att det var kallt och blåsigt. I år hade vi ju använt högtryckssprutan på motorn för två helger sedan och även tvättat av båten på insidan så nu var det bara att fintorka motorn och tvätta av sidor och undersidan och så var det klart. Vi lämnade in båten på marinan som skall ta av och serva motorn så nu känns det som om vi verkligen stängt stugan på riktigt, skönt. Nu har jag redan börjat längta till stugöppningen.

Så här såg det ut i morse men inte nu längre, tyvärr var det mörkt när vi krattat klart så bild på renkrattad gräsmatta kommer imorgon.

Igår hade vi hemstädning och vi har världens bästa städfirma det blir så rent och fin här hemma. Det är så härligt att få helt renstädat innan helgen så man inte tillbringar delar av helgen att städa, nu kan vi istället ägna oss åt båtupptagning och gräskrattning, he,he,he…..

Knipsade lite bilder på vårt renstädade hem.

Nu blir det lördagsmiddag med stekt oxfile och potatisgratäng, en gammal klassiker som alltid är rätt. Blir nog en lite brasa idag också…..

Båten uppe och gräsmattan krattad nu kan det bli vinter
Märkt på:                
Facebook
LinkedIn
Instagram