Vilken farsdag det blev, alltså vilken underbar tur vi hade ute på Ängsö idag. Ängsö är ett naturreservat utanför Västerås med ett slott och härliga naturstigar i olika längd som går utmed Mälaren. Vi gick början av Prästgårdsrundan och stannade vid Ekhagen som ligger utmed Mälaren, där fikade vi och tog en massa bilder med nya kameraobjektivet, både Hanna och Anders tycker att det är lika roligt med nya objektivet som jag så vi försökte hitta rätta ljuset och rätta inställningen på kameran men vi måste nog träna lite mer för att göra objektivet riktig rättvisa.

Tänk att ha sådant här väder i November, kinderna hettar efter många timmar ute i solen vid kanten av Mälaren som var helt stilla. Anders hade packat fika så vi satt på en klippa vid Mälarkanten och njöt av kaffe och kanelbulle i solen som faktiskt värmer såhär i November. Nu har vi just avnjutit en trerätters farsdagsmiddag med jordärtskockssoppa med parmachips till förrätt, pasta med oxfile, broccoli och champignoner till huvudrätt och en jättegod chokladmousse till dessert. Gott och framför allt väldigt trevligt med hela familjen tillsammans, mys. Anders fick en tavla av Hanna och en hipstermössa av Ola.

Söndagspromenad på Ängsö
Märkt på:                
Facebook
LinkedIn
Instagram