Här kommer en före och efter på uppdateringen av vårt hemmakontor.
Och som vanligt skulle man tagit lite mer förebilder….
Före, observera den mörka Billy bokhyllan som
vi satte in när vi flyttade in i Villa Ormberget för 7 år sedan, det skulle bara vara tillfällig förvaring var det tänkt.

Efter, vi köpte ett hyllsystem från IKEA, Svalnäs, som var rimligt i pris och hade rätt uttryck.

Vi behöll skrivbordet som också är från IKEA och som vi köpte till vårt förra hus på landet för 12 år sedan, se här.

Före

Efter, kontorsstolen är ett loppisfynd och förvånandsvärt skön att sitta på. Den är höj och sänkbar, tänk på att det är viktigt att man kan ha båda fötterna i golvet och att stolen inte trycker på undersidan av låren. Också viktigt att ha ett stöd i ryggen, jag brukar variera stolen med en Pilatesboll och stående, viktigt med variation.

Före, allt som fanns i den gamla Billy bokhyllan rensades ut och vi slängde en hel del, nuförtiden behöver man inte spara så mycket papper det mesta finns digitalt. En del saker som vi hittade sparade vi och återanvände såsom teckningar och fotografier som vi ramade in, pennställ, diplom, böcker som fick bidra till inredningen.

Gamla förvaringskorgar som vi haft i garaget blev avdammade och fick ett nytt liv i det uppdaterade hemmakontoret.

En ny skrivbordslampa AKA klämmspott från Granit fick flytta in samt lite nya snygga ramar.

Men jag är inte riktigt hemma med kontoret än, jag fick 2 hyll-lister kvar och jag funderar att köpa 2 smala hyllor och montera på motsatt sida i slutet av sängen med det vita PS plåtskåpet, så här.

I denna hyllsektion skall jag förvara pysselgrejor, sygejor och presentpapper, tror det skulle bli snyggt. Man blir aldrig helt klar eller hur?

Före och efter, hemmakontoret
Märkt på:                    
Facebook
LinkedIn
Instagram