Det här sjöhuset designat av Pearson Design Group är bara så himla fint.

Pearson Design Groups beskriver hur de tar sig ann olika designuppdrag. Medan arkitektur kan börja med något sublimt – en attraktion till platsen, en ljuskvalitet eller en dröm om rymd, så utvecklas det till otaliga val som vi hjälper kunden med. I alla projekt, stora som små, arbetar vi hårt för att utveckla ett dynamiskt svar på webbplatsen och till klienten. Genom att lyssna på våra kunder har vi finslipat byggprocessen i högsta grad; säkerställa en byggupplevelse fylld med integritet och en fokuserad leverans.
Våra projekt sträcker sig från stora ranch- och familjeläger med flera strukturer till intima, mycket detaljerade retreater, som alla definieras av en verklig känslighet för skala, uppmärksamhet på detaljer, besatthet med ljus – vilket i slutändan skapar ett symbiotiskt förhållande mellan arkitektur och natur.

Huset Northshore Cabin är typiskt för Pearson Design Groups med sin rustika stil både utomhus och inne.
Ute är beklädnaden omålade, ohyvlad plankväggar och ett vackert plåttak.
Stora industrifönster täcker framsidan ut mot terrassen vilket ger ett fint
ljus inomhus. Inomhus är väggarna klädda med trä och takbjälkarna frilagda.
Jag gillar verkligen frilagda takbjälkar, det skall jag ha i mitt nästa sommarhus.

Bilderna lånade från Pearson Design Group

Lakehouse
Märkt på:            
Facebook
LinkedIn
Instagram