Idag var det snurrigt här hemma, 3 stycken som jobbar hemifrån, städhjälpen och en kille som kom och tittade på taket som vi skall lägga ny papp på. Och såklart kom takkillen när alla hemmajobbarna satt i möte, men det löste sig. Vi vill ta in flera offerter på taket för att se vad som är ett rimligt pris. Nu doftar det nystädat och nybäddat här i Villa Ormberget, helgen kan börja.

Nystädat i Master Bedroom.

Sovrummet är viktigt för ditt välbefinnande det är viktigt att ha det mörkt när man sover och vi har en riktigt ordentlig rullgardin. Det skall vara tyst när du sover och här upp på Ormberget finns det inte mycket som stör, ingen genomfart för bilar och området är riktigt lugnt. Det är viktigt att ha det svalt i sovrummet och vi har alltid ca 15 grader, det ser Anders till. En skön säng är viktigt, check på det, en bra kudde check, sköna sängkläder check….. Så varför sover jag så dåligt då? Antagligen har det med övergångsålder att göra, de säger att om man tränar hårdare när man kommer i övergångsåldern så går den över fortare, jag får väl lägga på ett kol med träningen.

Bäddat sängen med de nya snygglakanen, de är inte bara snygga de är sköna också.

I helgen skall det handlas födelsedagspresenter för i Mars fyller häften av familjen år, Anders 17 mars, Hanna 23 mars och Molly den 28 mars. Det blir ju mer än hälften 60% om man skall vara exakt. Så nästa fredag blir det en sammanslagen födelsedagsfest, undrar om man vågar gå ut och äta?
Kanske skall boka bord, vågar jag?

Fredag är städdag och nybäddat
Märkt på:                
RSS
Follow by Email
Facebook
Instagram