Grattis Hanna vi firade din dag redan i fredags med middag på restaurang med hela familjen, hoppas att din riktiga födelsedag också blir lika bra eller bättre. Du är världens härligaste människa, det är alltid full fart på dig och det händer alltid mycket runt dig. Ibland hinner man inte riktigt med. Vi har tillbringat mycket tid tillsammans under din uppväxt med hästar, friidrott, hundkurser och agillity med Molly. Nu har du ett eget liv och har bara 1 år av 5 kvar på din psykologutbildning och skall snart flytta in i en stor lägenhet med Kalle samt fått jobb som psykologassistent. Jag är så imponerad av ditt driv och energi, du brukar säga att du har tur men då vill jag citera Ingemar Stenmark. “Det är konstigt att ju mer jag tränar desto mer tur har jag”.

Hanna 2-10 år
Hanna var 8 år när hon besteg Nordens högsta berg, Galdhöpiggen, 7:e bilden.

Hanna 11-17 år
2008 blev vi med sommarstuga
2009 fick vi Molly
2012 var ett år med sagohästen Ubbe
2015 Besseggen

Hanna 18-22 år

Ha en underbra dag Hanna jag ÄLSKAR dig!

Grattis Hanna 23 år
Märkt på:    
Facebook
LinkedIn
Instagram