I år var jag inte lika tidig med att pynta påskriset som jag var förra året, då påskpyntade jag en månad tidigare.

I söndags åkte jag och köpte på mig lite vårblommor till entren och terrassen. Det blev en korg med vårblommor vid entren och 5 krukor med vårblommor på terassen.


Idag ringde jag marinan där vi har vår båt för att be dem hänga på motorn nästa vecka, och ve och fasa de hade inte tid att hänga på vår motor föränn efter påsk. Jag nästan grät i telefonen och berättade att vi tänkt fira påsken på Strömskär och att vi inte kommer dit ut om vi inte får motorn påhängd. Nu ligger vi först i reservkön för motorpåhängning så nu får vi hålla tummarna. Jag såg på bilder från båtbryggan på fastlandet där alla Ö-borna har sina båtar, där hade isen brytits upp i mindre bitar så snart kan man sjösätta, åtminstone de som har motor på båten suck…..

Påskriset är på plats
Märkt på:            

2 reaktion på “Påskriset är på plats

 • 2021-03-24 kl. 19:49
  Permalänk

  Heja er 💪 Hoppas att ni får på motorn, håller tummarna ✊💕

  • 2021-03-31 kl. 19:37
   Permalänk

   Hej Mari

   Vi fick på motorn, lycka 😍. Mvh Åsa

Kommentarer är stängda.

Facebook
LinkedIn
Instagram