Klickade hem ett par våriga slacks i beige för några veckor sedan som verkligen satt som en smäck. Jag använde byxorna då vi gick på restaurang förra fredagen och matchade dem med en topp som jag klickade hem tidigare i våras från Ellos, en 5 år gammal cardigan mina loafers från Gants som jag köpte för två år sedan se här. Det var så härligt att få på sig lite annat än de tråkiga kläderna man bär på hemmakontoret.

Igår var jag hos min tandhygienist, världens bästa hon finns på Mälardalens Tandläkarklinik och är så duktig. Först skrapar hon tandsten och missfärgningar och sedan putsar hon tänderna så att de blir lite ljusare så nu känner jag mig redo för våren. Men ögonen har börjat klia något alldeles förfärligt så det är nog mycket pollen i år.

Jag tror att brunt är min färg för så fort jag har på mig en brun tröja får jag komplimanger, vilken tur att brunt kommer stort i höst.

Och fredag betyder nystädat hus, jag skall bara byta lakan också så är vi redo att ta helg. Vi tänkte putsa på båten i helgen så vi är redo när Marinan har tid att hänga på motorn. Hörde från våra grannar på Ön att vår stenkista inte klarat vintern så där får vi ett litet projekt i vår…. Våra grannar var de första som kom ut till ön i tisdags så nu hade de hackat upp en kanal till Solbryggan, har jag sagt att vi har de bästa grannarna ute på Ön, ja jag tror det men det tål att nämnas. Nu blir det promenad med Molly och ikväll kör vi Taccofredag, trevlig helg alla…

Nya slacks
Märkt på:                    
Facebook
LinkedIn
Instagram