Jag tycker om hus med mycket fönster. I vårt förra hus hade vi16 fönster på övervåningen och13 fönster på nedervåningensamt uterummet med glaspartier.
I vårt 60-talshus har vi också 16 fönster på nedervåningenoch 13 fönster på övervåningen.
Här är 9 av alla fönster.

I Andersstugan är det öppningabara glasfönster på 2 hela väggar. Det första vi gjorde i gamstugan var att byta de gamla fönstren som vette mot sjön mot större.

En nackdel att ha så mycket fönster är när man skall tvätta dem. Jag brukar dela upp det, jag tog några fönster för några månader sedan och idag var det dags igen. Alla fönster i köket 4 stycken, alla fönster i vardagsrummet 13 stycken, alla fönster i sovrummen på ovanvåningen 6 fönster och 2,5 fönster i TV-hörnan. Det blev alltså 25,5 fönster innan batteriet tog slut på min kära Kärcher fönstertvätt.
Testvinnaren i testet hos Testfakta som blev utsedd till bäst i test.

Kärchern har varit med några år och jag har tappat den i marken några gånger men den fungerar fortfarande perfekt.
Fredagsbuketten

Vi hämtade hem båten för lite putsning så medan jag tog mig an fönstren så putsar Anders på båten, undrar om han kommer att använda sin födelsedagspresent poleringsmaskinen. En man som tycker om att göra saker under lång tid och där kvalar inte en poleringsmaskin in….
Vi drack kaffe på terrassen och nu skall jag ta en tur till affären och handla lite pizzatopping inför
kvällen. Lets dance ikväll min favorit i år är Carola tätt följd av Michel.

Tvätta fönster
Märkt på:    
Facebook
LinkedIn
Instagram