Nu är jag igång med en lista igen, saker som skall med ut till stugöppningen. Vi vet fortfarande inte om vi kan ha stugöppningen innan eller efter påsk men hoppas så klart på att vi kan fira påsk på Ön.
Men här är en lista, sedan tillkommer listan med mat och den är mycket längre.

Element var jag och köpte idag på Bauhaus, 3 zinkbaljor fick följa med hem också. Ett element gick sönder förra året och det är svårt att få det helt varmt i gamstugan när det är under 7-8 grader så ett nytt element är ett måste inför våren. Gnagarull klickade jag hem häromdagen nu skall jag täta igen alla ingångar för de dumma mössen. I vintras när vi var ute och sov över vid stugan så såg jag i snön var mössen tog sig in, så nu skall jag proppa igen deras ingångar en gång för alla. Gnagarull har jag inte provat än men det ser ut som svinto och det kan nog funka. Till yogamattorna skall jag sy snygga yogafodral till så jag kan hänga upp mattorna på väggen som små smycken. Blommor att plantera i zinkbaljorna skall också med ut samt duschblandaren som vi skruvade loss och tog med oss hem för att den inte skulle frysa sönder i år igen.

Jag gjorde ett litet inspirationscollage för utesäsongen på Strömskär 2021. Bambustaket tänkte jag använda som ett solskydd till pergolan, se bild nedan, på vår uteplats. Kastanjestaketet är så himla snyggt tycker jag så det vill jag också ha någonstans i trädgården, kanske nere vid bryggdäck vi får se.

Almvik sittdyna från Jotex
Lanterna Balu
Fodral till yogamatta från Chattra
Sidobord från H&M

Pergolan skall komplementeras med 2 tvärgående reglar som bambuskyddet skall fästas i, jag tror det kan bli bra.

Skriva listor inför stugöppningen
Märkt på:                            

2 reaktion på “Skriva listor inför stugöppningen

 • 2021-03-31 kl. 10:03
  Permalänk

  Vilken trevlig blogg Du har fylld av glad energi och vackra bilder.
  Så fin hunden är! Jag hoppas vi är hundägare om några år. Tills dess
  lånar jag en liten hund ibland. Win win när chefen behöver hundvakt.

  Glad Påsk!
  önskar Annika

  • 2021-03-31 kl. 19:36
   Permalänk

   Ja vi skaffade Molly när barnen var 13 och 11 det var perfekt. Men nu när de flyttar hemifrån är hon vår 😂. Mvh Åsa

Kommentarer är stängda.

Facebook
LinkedIn
Instagram