Ibland är det bra att byta miljö. Särskilt nu under pandemin när man jobbar hemifrån och och inte ens kan byta miljö genom att gå till kontoret. Tack och lov för sommarhusen och härliga ö-bor som som man kan umgås med på ett covid-vänligt sätt.  

Ny inspiration, nya infallsvinklar och perspektiv och nya idéer börjar snabbt flöda. Vare sig det är att istället för att ta en PW på sin vanliga runda så tar du en helt annan väg,  eller att åka till ett annat ställe i några dagar eller längre, så är det hjärngymnastik på hög nivå. Så ut och byt miljö:-) . En annan positiv aspekt på att byta miljö är att du uppskattar din gamla miljö mer när du kommer tillbaka. Till exempel så är det skönt med ett kök med diskmaskin och en ordentlig spis som inte tar evigheter att få varm.

Vilken tur att vi åkte hem igår, det hade inte varit mysigt att ta båten in i snöovädret som var i morse. Det var skönt att få äta frukost hemma i köket i lugn och ro. Hoppas att alla vårblommor jag planterat klarar sig. Jag är så glad att vi har sommarhusen på nära avstånd nu under pandemin. Jag kommer att jobba från sommarhuset 2-3 dagar i veckan framöver precis som jag gjorde förra året, tänk att vi fortfarande är mitt uppe i pandemin, det hade man inte kunnat föreställa sig för ett år sedan.

Efter frukosten städade jag köket rent från smulor och disk, finns det något bättre än att stiga in i ett smulfritt och rent kök?
Mina omklädda stolar känns verkligen våriga och fräscha jag tycker verkligen om tyget och blir glad varje gång jag ser dem. Det är väl ett bra tecken på ett lyckat projekt. Mina luktärter växer så att det bara knakar, jag funderar på att sätta dem ute under dagarna så att de får vänja sig vid kallare temperatur och så att de inte blir så gängliga. Jag planterade dem för två veckor sedan och de är ca 15 cm höga. Kanske dags att toppa dem så att de buskar till sig lite.
Jag tänkte snickra två pyramidspaljeer till luktärterna och måla i Falu svart och ha vid ingången till sommarhuset. Det kan bli ett kul litet projekt.

Att byta miljö
Märkt på:                    
Facebook
LinkedIn
Instagram