Idag flyttade utemöblerna ut från förrådet till vår fina skifferterras. Årets första middag åts på terrassen och årets första brasa i eldfatet tändes vilken dag alltså.

Jag lyckades också få till en PW i det vackra vädret medan Anders winschade upp rötter ur vår rabatt mot gatan. Jag sade åt honom att vara försiktig men han lyckades få winschkroken precis ovanför knät och fick ett jack och en tankeställare…. Ingen akut den här gången men blodvite…. Men jag sade inte “vad var det jag sa”.

Mina förodlade plantor, fyllda stockrosor och luktärtor, flyttade ut för att avhärdas. De får nog stå ute i natt också.

Det blev middag utomhus idag, säsongens första. Vi har väckt liv i en rätt som vi alltid fick hemma hos Anders föräldrar på tidigt 90-tal biff med chips. Vi grillade marinerad oxfile på grillen, jag svängde ihop en god pepparsås, stekt lök, grönsallad med gurka, tomat, grönsallad, fetaost och selleri och chips så himla gott.

Idag flyttade vi ut
Märkt på:                    
Facebook
LinkedIn
Instagram