När vi övernattade i sommarhuset i vintras lyckades vi pricka in en av de kallaste nätterna under hela vintern, -16 grader. Och nu min första jobbarvecka för säsongen i sommarhuset så lyckades jag också pricka in några kalla dagar. På söndag kväll började det snöa och jag satte elementen på full effekt och eldade i öppna spisen och det är det som knäpper (elementen) och knastrar (brasan). På måndag morgon var det snö på marken och på tisdag, onsdag oh torsdag var det frost på morgonen när jag tog morgonpromenaden med Molly. Men när man väl fått upp värmen och fått ut fukten då funkar Gamstugan riktigt bra att bo i även om det är runt nollan ute.

Att ha bra på fötterna är också bra, mina Docksta tofflor i Ull ett samarbete mellan Docksta och Woolpower passar perfekt på kalla stuggolv.

Att ha en öppen spis är ett måste för mig, jag kan inte tänka mig ett hus utan en eldstad. Jag har ju en dröm att riva öppna spisen i Gamstugan och ersätta den med en kamin. Jag har skrivit många inlägg om eldstäder läs mer här.

Nu knastrar och knäpper det igen
Märkt på:                
Facebook
LinkedIn
Instagram