Vilken blåsig dag, vågorna går höga utanför och det knakar i Gamstugan när vinden tar i. Men jag har varmt och gott här inne tänder en eld vid frukost så murstocken sänder ut en härlig mjuk värme. Igår gick jag en 7 km lång PW i kylan och sedan blev jag så trött att jag inte orkade något mer den kvällen. Jag hade ju tänkt att göra ett inlägg här och sy igen utekuddarna men det får bli en annan dag, tiden kommer till dig som det Indiska uttrycket säger. Nu har jag jobbat klart för idag och väntar på att Ola kommer och hämtar mig. Tänkte tillbringa helgen inne i stan för det skulle bli kallt och blåsigt i helgen och då är det inte så skönt att vara här på Ön.

Fredagsbuketten är vitsipporna som står här i en lite antik kaffekopp som passade bra i storlek.

Det är lite win-win för mig när vintern kommer tillbaka då får jag ha min fina Ulltröja, Devold Ona Woman Round Sweater se här, innan värmen har kommit igång ordentligt.

Nu är det dags att packa ihop, jag tar inte med mig så mycket in till stan, tänkte åka tillbaka på måndag och jobba härifrån måndag till onsdag nästa vecka. På fredag, Valborgsmässoafton, har jag tagit ledigt. Jag tänkte fixa lite god mat och fira med närmsta familjen, kanske tända vår fina eldkorg för att fira härliga Valborg.

Trevlig helg!

Fredagsmys och fredagsbukett
Märkt på:        
Facebook
LinkedIn
Instagram