Inlägget är ett samarbete med Möbelkungen

I vårt sommarhus är alla möbler övertagna från förra ägaren eller köpta på auktion och loppis. Vad jag saknar är en snygg vit byrå och möbler till vår lilla hall i New England stil och det är något jag inte kunnat hitta på någon auktion eller loppis. Men så hittade jag en fin byrå i serien Vinga Vit hos Möbelkungen och hallmöbler i samma stil. De skulle passa perfekt i röda sovrummet och i lilla hallen.

Gjorde ett collage för att få en känsla hur det kan se ut, och stilen på byrån känns verkligen som mitt i prick i det röda sovrummet i gamstugan.

Byrån Vinga Vit hittar ni här

När vi flyttade in i sommarhuset var det en massa små rum, en liten hall, ett litet matrum och ett litet kök. Vi rev ner alla väggar och fick en öppen planlösning mellan hall, kök och vardagsrum. I hallen gjorde jag en provisorisk klädförvaring som finns kvar efter 12 år…. Jag har letat efter vita hallmöbler som har rätta bredden nämligen 130 cm och fann den här snygga hatthyllan och skostället också från Vinga Vit serien.

Jag skulle också vilja ha ett vitrinskåp eller en skänk, en tv bänk och ett soffbord i new england stil. Men först siktar vi in oss på byrån och hallmöblerna.

Min moodboard för köket och hallen i sommarhuset.

Här har jag klippt in hallmöblerna i ett kollage för att få känslan av hur de passar in i vårt somriga kök i sommarhuset.

Hatthylla Vinga Vit
Skoställ Vinga Vit


Fler möbler i serien Vinga Vit hittar ni här.
och vill ni se Möbelkungens hela sortiment så hittar ni det här.

Möbler till sommarhuset
Märkt på:                
Facebook
LinkedIn
Instagram