Ibland behöver man tänka utanför boxen. Min soffa Visingsö som jag har klätt om i ett blått och vitt-rutigt tyg är Mollys favoritplats, hon gillar att ligga där i soffan och spana ut i trädgården. Meeen sedan jag klädde om soffan är den lite känslig för smuts så jag har lagt några billiga filtar i soffan för att skydda den, men det är så tråkigt att ha dessa fula filtar som jag köpt på det stora varuhuset för typ 19 kronor i soffan. Då kom jag på att vi har ju faktiskt riktiga ullfiltar som vi fick med stugan och ull är ju som alla vet väldigt tåligt mot smuts och dessutom är dessa vintage Filtar i Ull jättefina så blir det lite finare i soffan.

Ja ibland är det bra att gäva där man står och använda det man har fast på ett annats sätt än förrut.

Igår efter jobbet tog jag cykeln med fullpackad cykelkärra, läs mer om min fina cykelkärra här, och trampade iväg till mitt andra hemmakontor på Ön. Precis när jag startade började det regna och jag blev helt genomblöt, det kändes som om molnen följde med mig de 11 km från stan till båten… Som tur var hade jag packad in grejorna på kärran ordentligt så de blev inte blöta. Väl framme klippte jag gräsmattan som var så tjock och lång att jag nästan ångrade att jag varit så duktig att både gödsla och dressa. När jag var klar var jag tvungen att kratta bort allt gräs så att det skulle se snyggt ut, 18201 steg stod det på min Polar klocka, inte illa. De fyllda stockrosorna som jag satte ut förra helgen ser ut att må bra och ta sig fint, men luktärten är klen. Jag har vattnat luktärten med gödsel men det verkar inte hjälpa, vi får vänta och se om den tar sig.

Att göra fynd hemma
Märkt på:                        
Facebook
LinkedIn
Instagram