Nu börjar tiden då jag kan plocka min fredagsbukett från trädgården och just nu kan man välja på gullvivor eller förgätmigej. Och idag blev det förgätmigej, Dalslands landskapsblomma och jag kommer ju från Dalsland så det passar ju perfekt.

I går efter jobbet startade jag en PW, hade tänkt 3 rundor på Ö:n men efter första varvet blev jag inbjuden till grannarna på lite Gin och Tonic och vem kan säga nej till det….. Hur trevligt att umgås med härliga Ö-grannar, senare på kvällen fick jag spontanbesök av Anna och Schlomy. Det är så härligt att hänga med ö-grannarna, blir liksom mer spontant än hemma i stan.

Så här ser det ut från mitt hemmakontor på Ön, idag var det en ljuvlig dag med fika och lunch ute på bryggdäck. När det blåser västlig vind som idag så ligger våra sommarhus som i en kuvös i skydd från vinden. Jag klippte gräset i shorts och t-shirt men när jag tog båten in till land för att cykla hem kände jag hur kallt egentligen det var. Med gräsklippning och 14.4 km cykling så fick jag mycket träning under dagen.
Här ser man lite rester från 17 maj.

En liiiiiten fredagsbukett
Märkt på:                
Facebook
LinkedIn
Instagram