Ja i alla fall om man ser till min passion för mossgröna stickade tröjor. Min gamla mossgröna tröja håller på att slitas sönder så jag var tvungen att ersätta den med en ny och jag hittade en med den perfekta mossgröna färgen. Och det passar ju jättebra med en varm stickad tröja i detta kalla maj väder….

Men trots att det är kallt har jag plockat fram mina fina Birkenstock som jag köpte förra sommaren, jag tror att jag kommer att bo i dem i sommar.

Men i helgen skall det bli bra väder och det ser jag fram emot. Vill ut till sommarhusen och titta till det lite, det blev ju inget hemmakontor där den här veckan på grund av det kalla och dåliga vädret. Men vem vet kanske tar cykeln ut under lunchen imorgon….

Hanna kommer hem i helgen och då skall vi sortera och/eller slänga de sista grejorna i hennes studio. Nu blir det min studio, ljuset är bra för fotografering där inne.

Håller jag på att bli lite mossig?
Märkt på:                                
Facebook
LinkedIn
Instagram