Vi har fått en ny hyresgäst i sommarstugan, en grävling har flyttat in i husgrunden… Neeeej inte bra, när vi kom ut till stugan upptäckte vi att grävlingen grävt sig in i husgrunden. När vi hade smält denna jobbiga nyhet så njöt vi dagen på bryggdäck med Hanna och hennes BFF och med besök av våra BFF som kom med sin fina båt. Vilken dag vi fick, det kändes som sommaren första dag. SUP:en invigdes av de modiga.

Välkomna på bryggfika.

Anders monterade bryggan medan jag klippte gräsmattan.

Och denna härliga dag avslutades på vår fina terrass med grillad kyckling, rostade rotfrukter och en god matig sallad. En bättre dag alltså och härligt att få umgås med våra ungdomar och kompisar det är man inte bortskämd med nu för tiden men kanske vi går mot bättre tider vad gäller den där eländiga pandemin.

En dag med extra allt
Märkt på:                    

2 reaktion på “En dag med extra allt

 • 2021-05-29 kl. 20:52
  Permalänk

  ❤❤❤

  • 2021-05-29 kl. 21:23
   Permalänk

   ,❤️❤️❤️❤️

Kommentarer är stängda.

Facebook
LinkedIn
Instagram