Oj, oj, oj vilken morsdag jag fick. Dagen började med en brunch med extra allt, äggröra, smothie, amerikanska pannkakor, godaste brödet, ostar, lax…. Och så fick jag rosor av Anders, ansiktskräm av Ola och Parfym Valentino av Hanna. Vi kunde sitta ute på terrassen och äta frukost i solen med allt härligt grönt och lummigt som växer i trädgården just nu, underbart. Vi tog en lång promenad utmed Svartån och tog en fika på Vallby friluftsmuseum som är en härlig oas i Västerås där jag tillbringat många timmar med barnen när de var små. Vallby friluftsmuseum är värt ett besök om man besöker Västerås och har små barn, nu är det extra kul när fåren har fått ungar, lammungarna och killingarna var ljuvliga. Sedan körde jag Hanna till tåget och jag mötte upp med mina arbetskollegor för att rida lite islandshäst. och rida fick vi oj,oj,oj två timmar med mycket trav, tölt och gallop, min kropp blev väldigt överraskad efter att inte har ridit på många år. Som tur var fick jag den bästa hästen, hon älskade att gallopera fort och var så himla pigg, jättekul men jättejobbigt. När jag satt av efter ritten orkade nästan inte mina ben att hålla emot och jag höll på att trilla ihop i en liten hög.
Efter den härliga uteritten kom jag hem till godaste hemmagjorda hamburgarna i solen på terrassen.
Men dagen var inte slut, Anders och jag tog båten ut till ön i den vackra sommarkvällen för att titta till grävlingen och sätta på en kätting på bryggan. Efter grävlingen fanns inga spår så troligen är hen inte kvar, jag skall gräva igen ingångshålet imorgon. Och kedjan fick vi fast efter att Anders badade i det inte så varma vattnet.

Men sedan så slockande jag i soffan, jag var totalt utpumpad. Så idag tar jag vilodag från träningen, ingen PW idag.

Idag på lunchen plockade jag in de första syrenerna.

Krukan var förra årets enda auktionsfynd, hoppas på några fler fynd i år.

Hannas kompis Ellika valde ut parfymen som jag fick i morsdagspresent och den doftar L.J.U.V.L.I.G.T.
Parfymen doftar mycket vanilj, upplevs nästan lite bärig också vad nu det beror på. En elegant doft som påminner mig om en mer sofistikerad version av black opium. Antar att det är den tunga vaniljen. Parfymen är helt underbar jag kan verkligen rekommendera den.

Idag blir det vilodag
Märkt på:                                
Facebook
LinkedIn
Instagram