Eftersom jag inte vill hålla på att släpa på kläder fram och tillbaka mellan stugan och stan så har jag en sommargarderob i stugan. Och vad älskar man att ha på sig på sommaren om inte en linneskjorta, en sommarhatt, badrocken, slitna jeansshorten, en skön kjol eller kjol i bomull, baddräkten. Jag lyssnade på Säkert Stil podden där Ebba och Emilia berättade att på Marsstrand och i Falsterbo är det superviktigt att ha de rätta kläderna som är rätt kläder och rätt slitna för att visa att man har växt upp här. På Smögen skall man ha en sliten badrock när man tar morgondoppet. Men Strömskär ligger ljusår från sådan klädsnobbism, här kan man klä sig hur som helst och ingen lyfter på ögonbrynen. Eller så finns det en klädkod som jag inte upptäckt än….

I alla fall så matchar sommarkläderna med inredningen i Gamstugan, här hänger skjortor i ljusblått, slitna jeansshortsen, Buckethatt att ha vid kajakturer och badrocken för morgondoppet.

När man har för lite garderobsplats som vi har så kan man hänga de finaste plaggen på väggen som en inredningsdetalj.

Bara att grabba badrocken när man stiger upp på morgonen för att ta morgondoppet.

Och på fötterna så är det Birkenstockskorna ett par lite finare sandaler och ett par somriga sneakers som gäller.

Sommargarderoben
Märkt på:                    
Facebook
LinkedIn
Instagram