Jag har kombinerat 3 arbetsdagar i sommarhuset med att övervaka bryggan och grävlingsaktiviteten. När man monterat ihop bryggan är det bra att vara här några dagar och se till att monteringen var lyckad eller om man måste korta av eller länga någon av kättingarna men det har gått bra bryggan ligger bra. Och grävlingen har jag inte sett skymten av, jag satte igen hålet lite grann och har inte sett några tecken på att grävlingen varken vill ut eller in så igår satte jag igen hålet ordentligt. Hoppas vi slipper se mer av den grävlingen. Innan jag packade ihop så klippte jag gräset och gick en runda och njöt av vår fina trädgård här på ön.

Började dagen här och kunde ha hemmakontor med öppen dörr och njöt av vågskvalp och måsskri, underbart.

Under prydnadstryn växer ett hav av förgätmigej.

Penseerna som jag köpte till påsk trivs fortfarande bra, valuta för pengarna där.

Potatisen börjar titta upp.

Den här vimpeln får hänga uppe någon vecka till sedan byts den ut mot en vackrare, tycker jag i alla fall.

En rundtur i trädgården på ön
Märkt på:                        
Facebook
LinkedIn
Instagram