På morsdag rensade jag i garderoben för jag hade ingen översikt på mina kläder, bland annat hittade jag inga toppar. Toppar är ju ett av mina viktigaste basplagg särskilt nu på sommaren. När jag rensat klart hittade jag fortfarande inga toppar men massa jeans….. I vår familj är det Anders som tagit över tvättstugan så jag undrar om han inte sorterat in mina toppar i Hannas eller Olas garderob. Men i alla fall jag fick panik och klikade hem 6 stycken från H&M och 6 stycken från Anna Field . Igår kom tröjorna från H&M och det var en liten besvikelse tunn och fladdrig bomull men jag behåller dom ändå. Och idag kom Anna Field tröjorna och den var däremot över förväntan, lite tjockare bomull med en snygg halsringning och perfekt längd på ärmen.

De vita jeansen, Jeans Lucy Vintage , är från förra året.

Man kan nästan se att topparna från H&M inte är av bästa kvalitet.

Men dessa från Anna Field de var verkligen en fullträff. Så vill ni ha en topp med god kvalitet kan jag rekommendera denna topp.

Men jeans har jag så det räcker, 13 stycken…….

Men idag så berättade Anders att han hittat min toppar de hade tydligen legat underst i tvättkorgen. Det var ju inte länge sedan jag köpte toppar, se här.

Äntligen hittade jag den perfekta toppen
Märkt på:            
Facebook
LinkedIn
Instagram