Det är alltid bra att ha lite gott i frysen som till exempel kanelbullar om man får oväntat besök, så jag satte igång ett bullbak. Bullbaket blandade jag upp med sommarprataren och dyk från bryggan, en väldigt bra start på semestern tycker jag. Och idag så gick robottklipparen två rundor utan missöden, nu är det bara två ställen jag måste flytta slingan lite sedan tror jag det nästan är perfekt, men man skall ju inte ropa hej…. Jag måste säga att användarhandledningen är urdålig, jag tror faktiskt att jag skall göra en tutorial om hur man kör igång en RM 1000 för just nu är jag en riktig expert, och så skall jag göra en skiss över var jag grävt ned slingan och markera var jag skarvat den.

Så har jag städat upp lite efter midsommar, dammsugit, plockat undan midsommardekoration, och röjt lite på bryggdäck. Nu är det sådär somrigt med en salig blandning av tvål, schampo, fiskedrag, SUP, paddlar och annat smått och gott på bryggdäck men det är så det skall vara på sommaren.

Dynorna till soffan klädde jag om förra sommaren.

Nu blommar det verkligen i trädgården, Malva, luktärt, rosor, klematis, lavendel, pion det är bara att njuta. Och snart slår stockrosorna ut också, can’t wait.

Och vädret är top notch kanske blir det en kvällspaddling att njuta solnedgången, japp så får det bli.

Första semesterdagen med bullbak och dyk från bryggan
Märkt på:                
Facebook
LinkedIn
Instagram