En utflykt till Stockholm blev det, vi bodde på The Sparrow Hotel
Ett personligt boutiquehotell mitt i Stockholm precis vid Stureplan, mitt i stan. C’est la belle vie. Ett av de bästa hotell jag bott på, personligt, mysigt och chict.
När vi valde hotell föll Anders för att de hade lakan i Egyptisk bomull och inte bara sköna utan snygga också.
Macarons på nattduksbordet, mums….

Hotellet kändes som om du bodde hemma hos någon, vi bodde på 4:e våningen och hade förutom vårt rum stora sällskapsrum där man kunde hänga. Frukosten var jättegod och de hade en liten innergård – en riktig pärla med parisisk atmosfär.

Hotellet var så mysigt att man mycket väl kunde tillbringa mycket tid där men vi hann med en sväng till Nordiska Museet, en jättegod middag på Ångbåtsbryggan som ligger i Nybroviken. Det märks att det fortfarande är pandemi för det var ganska lite folk ut och rörde på sig. På söndagen tog vi spårvagnen till Rosendals Trädgård där vi gick Bernadottepromenaden via Kungliga promenadappen samt fikade på Rosendals Trädgårdscafe.
Härligt att kunna göra lite utflykter igen, hoppas att det håller i sig med smittoläget även i höst.

En liten utflykt till Storstan
Märkt på:                
Facebook
LinkedIn
Instagram