Hur svårt kan det vara? Tydligen jättesvårt för vi har inte fått till det i det blå sovrummet i sommarhuset fast jag har försökt se härhär och här. Men Anders blev inte nöjd med lösningen för sängarna var inte tillräckligt sköna. Så i måndags gjorde vi ett besök i det stora varuhuset och köpte två resårmadrasser en medelmjuk och en hård med bäddmadrass, i går lastade vi sängarna i båten och transporterade dem ut till sommarhuset. Sängen Hemnes (som inte har varit skön att sova i) i det röda sovrummet ersatte vi med den breda sängen från det blå sovrummet, resårmadrassen i Hemnes sängen satte vi ben på och så blev det två “nya” sängar i det röda sovrummet också. Anders var inte helt nöjd med min blå sänggavel och ville kasta ut den men det satte jag stopp för.
Visst blev det bra, Hemnessängen går vidare till en ny ägare.

Så nu gör vi ett nytt försök, ingen dubbelsäng den här gången, 2 stycken 80×200 cm sängar med ett litet, 40 cm, mellanrum. Precis innanför dörren står den lilla byrån jag ropade in på auktionsbyrån Effecta se här.
Jag funderar på lite väggförvaring, typ den här påshyllan från Norrgavel.

Idag band jag upp tomatplantorna som är jättestora, jag rensade vassen vid Solbryggan, tog en kaffe på bryggdäck och plockade in dagens luktärtsbukett.

Ett nytt försök med det svårmöblerade sovrummet
Märkt på:                    
Facebook
LinkedIn
Instagram