Vi hade en härlig eftermiddag med fika under äppelträdet med Anders mamma, morbror, tante, min mamma, Anders, jag och Molly. I den här värmen så skall man vara försiktig och hålla sig i skuggan och vad passar då bättre att sitta under Karis fina äppleträd och äta småkakor och vetelängd.

Här är vi som satt på ena sidan, mamma, morbror och Kari,

Och så plockades det hallon….

Hallonen tog vi med till Ön och de blev en god efterrätt till den goda laxssidan som vi tillagade i grillen.

Och mer samtal hade vi nere på bryggdäck, samtalen som blandades med dopp i Mälaren. För första gången uppskattar jag östanvinden som lindrar hettan vi har över landet just nu, ta det försiktigt i värmen….

Och det blev en bukett luktärtor idag också.

Fika under äppelträdet
Märkt på:        
Facebook
LinkedIn
Instagram